image

OSM op het Kamphaltoernooi

2009-03-22: Nieuws van de Redactiecommissie voor senioren competitie.

Erik Pelgrim, Esmee de Graaf, Cherelle en Fineke Selles hadden zich ingeschreven voor het Kamphaltoernooi in Wezep. Altijd een drukbezocht en zeer gezellig toernooi.

Erik mocht al vroeg starten en zag zijn eerste single als warming up. Echter de 2e wedstrijd moest er meer uit de kast gehaald worden, maar hij kwam helaas in 3 sets net te kort. Ook de mix met cherelle ging in 3 sets verloren. In de HD met een gelegenheidspartner kon Erik revanche halen tegen zijn single tegenstander en dit leek er ook even van te komen. Maar uiteindelijk ging dit ook in 3 sets verloren. Jammer, Erik maar jij was lekker vroeg thuis.


Fineke en Esmee hadden zich voor vandaag hoog ingeschreven in groep 2. De eerste wedstrijd ging wel verloren zoals verwacht, maar we hebben zeker wel strijd kunnen leveren. tegen een 1e divisie speelster niet slecht. De volgende wedstrijd werd gewonnen en de 3e en 4e wedstrijd verloren in 3 sets. Echt niet slecht. Heel goed spel gespeeld, ondanks de blessure aan de arm van Fineke, die alsmaar blauwer en blauwer werd. Maar er schijnt een pijnstiller te bestaan die echt wel helpt.


In de gemengd dubbel 2 speelde Fineke met Brian. Hoewel de 1e set zeer sterk werd gewonnen, werd in de 2 en 3e set iets te slordig gespeeld met te veel ballen uit en daardoor werd de wedstrijd verloren. Esmee had de pech in de eerste serie al een zeer sterke tegenstandster tegen te komen. Een dame waardoor zij in de mix al werd uitgeschakeld. In de single liep het zeer gelijk op, maar helaas, ondanks een driesetter gingen de laatste punten naar de tegenstandster.


Cherelle ging in de single door gunstiger loting iets beter. Ze haalde uiteindelijk de halve finale 5, maar sneuvelde daar tegen een ervaren dame van BC Amersfoort. Samen met mams in de damesdubbel 5 liep het in het begin wat stroef. maar ondanks wat heen en weer gemopper op elkaar, werd toch in 3 sets gewonnen. Uiteindelijk werd de halve finale gehaald, maar helaas werd daar de 3e set met een spannende 22-20 verloren.


Al met al hebben we een heel gezellige dag gehad, wel waren we heel laat thuis (1 uur vannacht). We hebben hele leuke partijen gespeeld en Fineke en Esmee ontvingen veel complimenten voor de tegenstand in groep 2.


Fineke Selles

Plaats je reactie onder dit bericht