image

Olympisch kampioene Carolina Marin naar Yonex Dutch Open 2019

2019-09-09: Nieuws van de Redactiecommissie voor iedereen.

8 t/m 13 oktober in Topsportcentrum Almere

Regerend Olympisch kampioene Carolin Marin op deelnemerslijst.

Met de deelname van onze eigen nationale toppers zoals Selena Piek, Robin Tabeling, Cheryl Seinen, Jelle Maas, Mark Caljouw en Soraya De Visch Eijbergen. Dit zijn enkele spelers uit de top 10 en meerdere top 20 spelers van de wereldranglijst. Hiermee heeft zich een mooi en sterk deelnemersveld ingeschreven voor deze 71e editie.


De meest opvallende naam is die van regerend Olympisch en drievoudig wereldkampioene Carolina Marin uit Spanje. Zij is momenteel de nummer 25 van de wereld en komt terug van een zware blessure met een beschermde status: wereldranglijst 5.


De complete deelnemerslijst is te vinden op de Dutch Open site .


Tot en met 8 september kun je profiteren van 20% korting op de kassaprijzen van tickets voor het Yonex Dutch Open. Koop nu jouw tickets tegen voorverkoopprijzen!
Meer info op Dutch Open tickets


Side-events voor iedereen.

De Yonex Dutch Open betekent niet alleen wedstrijden zien op internationaal topniveau, maar ook zelf mee doen en beleven! Ook dit jaar zijn er aantrekkelijke verkoopsstands en staan er weer diverse side events op het programma voor fans/bezoekers, jeugd, bedrijven, 55+-ers, recreanten/competitiespelers, trainers, verenigingen en bestuurders.
Op zondag 13 oktober vind ook weer het Mixed Recreanten Team Toernooi plaats als side event. De deelnemers hebben zondag toegang tot de grote hal waar de finales worden gespeeld. Meer informatie hierover staat in een nieuwsartikel op de website.

Plaats je reactie onder dit bericht