OSM opende haar zalen

foto

14-09-19: Nieuws van de Redactiecommissie voor iedereen.

Veel nieuwe gezichten op de open dagen en ochtend. De meesten uit Maarssen, maar ook van de andere kant van de wereld.

Afgelopen week hield OSM badminton haar open avonden en een open ochtend voor de jeugd. We zagen veel nieuwe gezichten, en het enthousiasme straalde er van af, kijk maar naar de foto's. Nieuwe leden krijgen deze maandgratis training, korting op een racket en betalen geen inschrijfgeld.

Iemand die dat niet meer nodig had, was Chia-Jui Chen uit Taiwan. Hij is 62 en enkele maanden in Nederland. Hij zocht een club om zijn favoriete hobby ook hier uit te oefenen. Best lastig als je heel goed Taiwanees kent, maar nauwelijks Engels, laat staan Nederlands. Via via lukte het toch om bij ons langs te komen. De taal bleek geen enkel beletsel om een leuk shuttles te slaan. Jackie Chen, zoals we hem vanaf vandaag mogen noemen, verliet opgetogen en dankbaar als laatste de baan. Ook op deze manier onderstreept OSM haar doelstelling om het badminton zo breed mogelijk aan te bieden.

Aankomende donderdag en zaterdag beginnen de trainingen voor beginners, een goed moment in te stromen bij de badmintonvereniging van Maarssen.


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email   


Reageren? Zet je reactie onder dit bericht

We delen je emailadres niet met anderen.