image

Vriendjes- en vriendinnetjestoernooi

2019-09-28: Nieuws van de Jeugdcommissie voor jeugd.

Zaterdag 5 oktober is het Vriendjes- en vriendinnetjes-toernooi’ vanaf 8:30 in de MFA Safari.

Het jeugdtoernooi is de gelegenheid om een vriendje of vriendinnetje mee te nemen om ze te laten kennismaken met badminton. Het toernooi staat ook open voor de kinderen van OSM-leden of kinderen uit je straat, of kinderen van je collega’s, of ...
De belangstellende speelt samen met een ander kind de wedstrijden van het toernooi. Bij voorkeur natuurlijk met iemand die ze kennen. Het is voor jouw gast een leuke manier om kennis te maken met badminton. Misschien vindt hij/zij het leuk en wil hij/zij ook eens een training volgen.
De bedoeling is dat het een gezellige ochtend wordt én dat kinderen ervaren dat badminton een héél erg leuke sport is om te beoefenen.


Wat gaan we doen?
Tussen 8:30 en 11:00 wordt het toernooi gespeeld.
Om 8:30 kan je je aanmelden in de zaal. Zodra alle aanmeldingen zijn verwerkt en de wedstrijden zijn gepland, starten we. We verwachten 7 tot 9 rondes te kunnen spelen. Je kan in elke ronde punten scoren. Aan het eind van het toernooi wordt de eindstand bekend gemaakt. Voor de winnaar is er uiteraard een prijs te winnen. Er is ook een aanmoedigingsprijs.
Moet je eerder weg of kom je later? Laat het vooraf even weten. Dan kunnen we daar rekening mee houden met het inplannen.


Kom en neem één of meer bekenden mee. We gaan er een gezellige ochtend van maken!


De jeugdcommissie


Plaats je reactie onder dit bericht