image

Landelijk Recreanten Team Toernooi op 7 maart.

2019-11-11: Nieuws van de Technische commissie voor senioren.

Inschrijven voor het altijd gezellige Landelijk Recreanten Team Toernooi van Badminton Nederland.

Beste sportvrienden,


Op zaterdag 7 maart 2020 vindt in Arnhem het altijd gezellige Landelijk Recreanten Team Toernooi van Badminton Nederland plaats. Het zou leuk zijn om wederom met een grote groep van OSM deel te nemen, Ik verzoek jullie zo spoedig mogelijk aan te geven of jullie mee gaan. De deadline voor de inschrijving is begin februari 2020, maar ik wil het liefst uiterlijk in december de inschrijvingen nog insturen, omdat dit toernooi populair is en we al eens eerder te laat waren met aanmelden.


Ik stuur deze mail aan mensen die de afgelopen jaren al vaker hebben deelgenomen én aan enkele personen, waarvan ik denk/hoop dat ze ook wel interesse hebben. Maar ik vraag jullie ook: Spread the word, hoe meer zielen des te meer vreugd.


Je kunt je individueel, maar ook als team (minstens twee heren en twee dames) bij mij opgeven. Kosten voor deelname aan dit toernooi bedragen € 42,50 per team (±€ 11 per persoon).


Voor degenen die het toernooi nog niet kennen, volgt hier een korte uitleg:
Het Landelijk Recreanten Team Toernooi (LRTT) is een jaarlijks groots evenement dat specifiek wordt georganiseerd voor “recreanten” van Badminton Nederland. Dit toernooi is voor velen onder de recreatieve badminton spelers een begrip. Tijdens dit toernooi worden in een doordraaiend rooster dubbel- en mixpartijen gespeeld op tijd. Er wordt dus door alle deelnemers zoveel mogelijk gespeeld. Een hele dag intensief spelen tegen teams uit het hele land in een supergrote hal is voor velen dé jaarlijkse happening die niet gemist mag worden!!

Ik ontvang jullie aanmeldingen graag zo spoedig mogelijk per e-mail via deze link!


Met vriendelijke groet,
Gerben van den Bosch
OSM Badminton

Plaats je reactie onder dit bericht