image

Geef OSM Badminton richting op onze ALV

2019-11-24: Nieuws van het Bestuur voor iedereen.

De jaarlijkse ALV van OSM Badminton is op dinsdagavond op 10 december 20:00 in de kantine van tennisvereniging LTCM. Ieder lid is welkom!

De ALV zal worden gehouden in de kantine van tennisvereniging LTCM aan de Boomstede 566 in Maarssenbroek. Je bent van harte welkom om vanaf 20:00 uur onder het genot van een drankje mee te denken over het reilen en zeilen van onze vereniging. De koffie staat klaar vanaf 19.45 uur.


De stukken zijn via mail naar alle leden gestuurd.


Meedoen in het bestuur
De penningmeester heeft zijn termijn van 3 jaar er op zitten. Daarmee komt zijn functie automatisch beschikbaar. Leden die zich kandidaat willen stellen voor de functie van penningmeester kunnen zich melden bij de secretaris. Dit kan tot een uur voor aanvang van de ALV.


Elk lid kan ook als algemeen bestuurslid meepraten en meebeslissen over de badmintonzaken in het bestuur. Het bestuur komt bijeen in ongeveer vijf vergaderingen en daarnaast zijn er ad hoc activiteiten, zoals het begeleiden van potentiƫle leden. Als je als algemeen lid wilt deelnemen in het bestuur, kan je je verkiesbaar stellen op de ALV.

Plaats je reactie onder dit bericht