image

Minder badminton, minder contributie

2020-05-23: Nieuws van het Bestuur voor iedereen.

OSM Badminton geeft haar leden 20% korting op de contributie van volgend seizoen.

We badmintonnen weer buiten na twee badmintonloze maanden. Twee maanden waarin geen van onze leden teruggave eiste van de contributie of trainingsgeld. Maar dus ook 2 maanden geen badminton. Het bestuur heeft besloten die 2 maanden naar haar leden te compenseren door een korting van 20% op de contributie volgend seizoen, en ook als dank voor het vertrouwen in de club.


Financiering
Dit financiert de vereniging uit haar eigen middelen. De beheerder Sportfondsen Nederland heeft de niet-gebruikte zaal wel bij ons in rekening gebracht. Logisch want hun kosten lopen ook door. Voor de betaling wachten we - in overleg met de Sportfondsen - af wat de gemeente Stichtse Vecht gaat doen. In andere gemeenten, zoals Utrecht, springen gemeenten bij door de niet benutte zaalhuur namens de clubs te betalen. Maar onze gemeente is nog niet zover, mede omdat zij niet de zalen in eigen beheer hebben. Er zijn plannen, er is ook sprake van een landelijke voorziening die in de loop van 2020 geld uitkeert, maar er ligt nog geen concreet besluit. Omdat we financieel gezond zijn, hoeven we niet op deze besluitvorming te wachten, en kunnen nu al iets richting de leden doen.


Meer kortingsregelingen
Mocht een lid door acute financiƫle problemen moeite hebben met de contributie of trainingsgelden, dan zijn er andere kortingsregelingen zoals de U-pas en het Jeugdfonds Sport & cultuur. Daarnaast kan je - met onderbouwing - ook extra korting aanvragen bij het bestuur, bv. via de contact-pagina.


Reacties

Daan Maatman reageerde op 6 september 2020 om 09:53 met:

Prima pro-actieve reactie van het bestuur op de 'Corona-pauze'. Goed gedaan en het bevestigt iig mijn vertrouwen in het bestuur.


Plaats je reactie onder dit bericht