image

Geen wind!

2020-07-04: Nieuws van het Bestuur voor iedereen.

Afgelopen donderdag en zaterdag zijn we met zomerbadminton gestart in de Safari. Na 2 maanden buitenbadminton eindelijk geen wind.


De afgelopen 2 maanden hebben we 32 dagen buiten gebadmintond, waarvan precies 2x er sprake was van een windstille avond. Die andere 30x: wind en dat oplopend tot windkracht 6. Het lukte altijd om iets van badminton te spelen, maar toen we de eerste klap in de zaal sloegen, was het verschil meteen te voelen: heerlijk, géén wind!


Na de aankondiging dat we de zaal in konden, ging het snel: de donderdagavond was 'vol': 2 x 12 spelers konden weer in de zaal hun favoriete hobby uitoefenen. Het idee van de verplichte pauze was niet verkeerd, want er werd intensief gebadmintond.Zaterdag 4 juli was het de beurt aan de jeugd. Daar konden meer kinderen in de zaal, want zij hoeven zich onderling niet aan de anderhalve meter te houden. Het had toch iets weg van "de eerste keer de wei in", met ook hier veel gehoord: Géén wind!!.


Wat we ook veel hoorden waren de complimenten over de snelle organisatie. Het is OSM gelukt om in 2 dagen het zomerbadminton inclusief 7 begeleiders op te zetten. Dank aan allen die daaraan hebben bijgedragen!


Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar en voor de anderen: we hebben de foto's nog.


Plaats je reactie onder dit bericht