image

Openingstoernooi 2020-2021

2020-09-07: Nieuws van de Redactiecommissie voor senioren.

Donderdagavond 3 september is in de Safarihal het wel bekende openingstoernooi gespeeld.


Donderdagavond 3 september is in de Safarihal de start van het nieuwe seizoen 2020-2021 met het wel bekende openingstoernooi gespeeld. Voorzitter Leen Schipper heeft aan de, na ruim acht jaar, stoppende secretaris Peter Sijm al zijn eerste beker van dit nieuwe seizoen uitgereikt.


Peter wordt vervangen door Mieke Groen en Lenette Rietveld.


Er zijn 23 deelnemers die in de toernooiplanner in steeds wisselende samenstelling aan elkaar gekoppeld zijn. Er is tijd om 6 ronden te spelen op 6 banen. Op één baan staan op gepaste afstand 4 banken, zodat er tijdens de pauzes even uitgerust kan worden en de handen met gel gereinigd kunnen worden. Ook is er veel nagepraat over de achterliggende periode en hoe deze is doorgebracht door de deelnemers.
Uiteraard is het fanatisme er nog steeds bij de aanwezige spelers, want na zo’n lange tijd weer spelen is natuurlijk erg leuk en uitdagend.

Aan het einde van de avond vindt de prijsuitreiking plaats.
De aanmoedigingsprijs is voor Lizzy en de tweede prijs is bij de dames voor Mieke Groen. Bij de heren is aan Jeffrey Schijven de tweede prijs uitgereikt. Uiteraard zijn er ook twee prijzen voor de beste dame en heer, namelijk Juliëtte Sijtsma en Jaron Klerks.

We kijken terug op een geslaagde eerste avond en hopen dat er dit seizoen gewoon gespeeld kan gaan worden met de recreanten op de vrije speelavonden en dat ook de competitiespelers de najaarscompetitie kunnen uitspelen. De wedstrijden staan gepland op de site.


De foto's van het toernooi zijn in het fotoalbum te zien.

Plaats je reactie onder dit bericht