image

SIT toernooi 2020

2020-09-28: Nieuws van de Technische commissie voor senioren.

Het grote jaarlijkse Senioren Invitatie Toernooi is op 29 oktober vanaf 20:30. Iedereen is welkom en mag een introducé meenemen!

Op 29 oktober is weer zo ver. Het grote jaarlijkse Senioren Invitatie Toernooi. Tijdens dit jaarlijkse toernooi mag je zelf kiezen met wie je de hele avond als partner gaat spelen. Er is maar 1 voorwaarde waar je uitverkorene aan moet voldoen. Deze persoon mag niet lid zijn van OSM badminton.


Neem dus iemand “van buiten” mee. Een vriendin (m/v), een kennis (al dan niet vaag) of gewoon een willekeurig iemand van straat (liefst met een betrouwbaar uiterlijk). Kan diegene niet zo goed badmintonnen? Maakt niet uit, dit toernooi doet niet mee voor de wereldranglijst maar is vooral voor de gezelligheid.


Mochten al je vriendinnen (m/v), kennissen (al dan niet vaag), willekeurige personen op straat (betrouwbaar) nu zeggen: “ik zou heel graag willen maar ik moet al fierlejeppen”, mag je uiteraard nog steeds komen. Dan wordt je door de organisatie aan iemand van OSM gekoppeld om deze avond mee te spelen.


Iedereen heeft nu weer een goede reden om vrienden die je al een half jaar niet hebt mogen zien, weer eens te bellen.


Tot 29 oktober,
De Technische Commissie

Plaats je reactie onder dit bericht