image

Mahi en Jits jeugdclubkampioenen 2020

2020-11-29: Nieuws van de Jeugdcommissie voor jeugd.

Na twee keer uitstel zijn afgelopen zondag 29 november alsnog de jeugdclubkampioenschappen 2020 gehouden. Veel wedstrijden zijn gespeeld en veel bekers gewonnen!

OSM Badminton organiseerde op zondag 29 november de Jeugdclubkampioenschappen 2020. De jeugd keek er naar uit eindelijk weer wedstrijden te kunnen spelen.


In 5 categorieën van het enkelspel en 7 van het dubbelspel hebben de jeugdleden van OSM gestreden voor wat ze waard waren. De groepen waren redelijk gelijkwaardig ingedeeld, zodat er veel leuke en spannende wedstrijden werden gespeeld.


Zo hadden in de groep Enkel 2 Mees Heusinkveld, Gjert Dalhuisen en Thijs van Schaik evenveel wedstrijden gewonnen én evenveel games gewonnen. Dus moest er naar het puntensaldo worden gekeken, en die van Mees was het hoogste.


In de categorie met de jongste kinderen, Enkel 5, ging Anish Anurag Chitre verdiend met de eerste prijs naar huis. Eva Veenhof werd eerste in Enkel 4. Zij had alle wedstrijden in straight sets gewonnen. Tristan Koetsier was de beste in de categorie Enkel 3 in een poule met wel heel veel spannende driesetters.


In de groep Enkel 1 zaten de meest ervaren jeugdspelers van OSM. Jits Karczewski wist alle partijen te winnen en is daarmee Jeugdclubkampioen 2020. Mahi Goyat was het enige meisje in deze hoogste categorie. Ze speelde haar wedstrijden tegen de jongens, en hoewel ze niet alles won, is ze wel degelijk de Jeugdclubkampioene 2020.


Sverre Dalhuisen viste achter het net in de enkel-1, maar was wel de topscoorder van het toernooi, en dat leverde hem alsnog een mooie prijs op. Hij wist de meeste wedstrijdpunten te scoren, omdat hij in bijna al zijn wedstrijden een driesetter had gespeeld.


Alle uitslagen staan op toernooi.nl en gelukkig we hebben de foto's nog..


De clubkampioenen:

Plaats je reactie onder dit bericht