Sinterklaastoernooi

foto

06-12-20: Nieuws van de Jeugdcommissie voor jeugd.

Voor het eerst een Sinterklaastoernooi op 5 december zelf.

Meestal laten we de zaterdag 5 december aan de jeugd voorbijgaan, zodat ze naar Sinterklaas toe kunnen. Maar nu Sinterklaas thuis werkt, is alles anders, en kon het toernooi voor het eerst in onze clubhistorie op 5 december zelf worden gehouden.


Een heleboel jeugdleden deden mee aan het toernooi, natuurlijk de zaterdagjeugd, maar we zagen ook veel van de vrijdagjeugd enthousiast meespelen. Er was een muziekinstallatie geregeld en alle Sinterklaasliedjes galmden lekker door de hele zaal. Het was een gezellige boel.


De organisatie beschikte over nieuwe toernooiplanningssoftware en die perste er 9 speelrondes enkelspel voor de badmintonners uit, waarbij iedereen steeds tegen andere spelers in ongeveer dezelfde speelsterkte badmintonde. En alsof dat nog niet genoeg was, eindigde het toernooi met een potje badminton-bowling.


Om te voorkomen dat de meer ervaren spelers alle prijzen zouden krijgen, kreeg na de winnaar (Tristan Koetsier) elke vierde plek een prijs. En die prijs was best bijzonder: een kerstman, ook dat was een primeur.
Ook dit toernooi was zonder publiek, daarom hebben we lekker veel foto's voor alle nieuwsgierige ouders.


Weer een geslaagd jeugdtoernooi,
op naar de volgende!


De jeugdcommissie


En voor de mensen die bezorgd zijn over de Corona-regels: kinderen en jongeren tot en met 17 jaar hoeven tijdens het sporten onderling geen 1,5 meter afstand te houden.


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email   


Reageren? Zet je reactie onder dit bericht

We delen je emailadres niet met anderen.