Financiƫle gevolgen van de lockdown

foto

02-02-21: Nieuws van het Bestuur voor iedereen.

Er volgt een korting op de contributie, die wordt met de contributie van volgend seizoen verrekend. De kosten van de trainingen en competitie gaan we naar rato teruggeven.

Met de almaar doorgaande lock down wil het bestuur duidelijkheid geven over de kosten die de leden veelal al hebben betaald en soms nog moeten betalen.


Voor de jaarlijkse contributiekosten, die elk lid betaalt, gaan we dezelfde constructie hanteren als bij de lockdown van maart-april 2020: de 'niet genoten' maanden in het lopende seizoen 20/21 krijgt ieder lid als korting terug in de contributie van volgend seizoen 21/22.


De trainingskosten (incl. verenshuttle-bijdrage), die de deelnemers aan die trainingen betalen, zullen we aan het eind van het seizoen, rond 1 september, naar rato van afgelaste trainingen verrekenen. Als een deelnemer al het hele bedrag had betaald, krijgt hij een gedeelte terug. Als een deelnemer nog moet betalen, krijgt hij een betaalverzoek voor de trainingen die we hem hebben kunnen aanbieden.


Voor de competitie (teambijdrage & verenshuttle-bijdrage) hanteren we ook een teruggave naar rato per team. En wel nu meteen, omdat er duidelijkheid is nu de bond de competitie formeel heeft gestaakt.


Het bestuur van OSM Badminton

Reageren? Zet je reactie onder dit bericht

We delen je emailadres niet met anderen.