image

Chemps open training op 28 mei

2009-04-22: Nieuws van de Redactiecommissie voor jeugd.

De Chemps breedte- en selectietraining organiseert een 'Open training' om kennis te maken.

Op donderdagmiddag 28 mei 2009 is iedere enthousiaste badmintonner, tussen de 8 en 21 jaar, van harte welkom om van 17:00 - 18:30 een 'Open training' van de CHEMPS breedte- en selectietraining bij te wonen. Een mooiere manier om met CHEMPS, de trainers en spelers, kennis te maken is er niet.


Sinds 2004 organiseert CHEMPS op de maandag in Wijk bij Duurstede een breedtetraining. Van zo'n 20 kinderen hebben we kunnen uitbreiden naar meer dan 40 kinderen in het afgelopen seizoen. Aan de breedtetraining is een selectietraining*) gekoppeld in Odijk. Deze is op de donderdag. Daar kunnen de beste kinderen uit de maandaggroep voor de tweede keer trainen. Sinds september 2008 is er ook een breedtetraining in Arnhem, met 16 kinderen.


Naast de dertig trainingen, van 2 uur, gaan we met elkaar naar vier/vijf toernooien. Onder begeleiding van de trainers worden daar de wedstrijden gespeeld. We proberen daarbij zo goed mogeiijk aan te sluiten bij de talenten van de spelers en hetgeen we geleerd hebben. We werken het eerste halve jaar aan de fysieke en technische vaardigheden en tijdens het toernooi-seizoen komen daar de taktische vaardigheden bij. De kenmerken van de CHEMPS breedte- en selectietraining zijn dat we niet alleen jou als sporter sterk maken, maar ook jou als persoon. We weten zeker dat hierdoor je badmintonvaardigheden en prestaties beter zullen worden.


Contactpersoon:
Bart-Jan den Hollander
telefoon: 06-51313710


*) Met de NBB zijn we in een afrondende fase rondom de status van badmintonschool.


Chemps

Plaats je reactie onder dit bericht