Nightwatch Nations Cup 2021

foto

09-08-21: Nieuws van de Redactiecommissie voor iedereen.

Badminton Nederland organiseert op zondag 29 augustus 2021 het eerste nationale AirBadminton-landentoernooi.


Always & Everywhere


Badminton Nederland organiseert in samenwerking met Sportworx het eerste internationale AirBadmintonlandentoernooi ter wereld, de Nightwatch Nations Cup. Dit unieke sportevenement vindt plaats op zondag 29 augustus 2021 in het King of the Court stadion op het Jaarbeursplein in Utrecht. Het Nederlands AirBadmintonteam strijdt op deze dag tegen de Nationale teams van België, Duitsland en Frankrijk om de Nightwatch Nations Cup 2021.


AirBadminton Arena
We spelen in het King of the Court stadion dat special voor dit evenement totaal is omgebouwd tot een ware AirBadminton Arena. Deze arena is speciaal ontworpen om tijdens corona een sportevenement te houden en is volledig coronaproof. De spelers zitten in een ’bubbel’ en de bezoekers nemen met hun gezelschap plaats in aparte boxen om te genieten van het AirBadminton.


Tickets
Een ticket voor de Nightwatch Nations Cup 2021 kost slechts 5 euro en daarvoor krijg je ook nog eens twee gratis drankjes! Hoe leuk is dat! Er zijn slechts 500 kaarten beschikbaar voor dit eerste internationale AirBadmintonlandentoernooi ter wereld, dus wees er snel bij!


Team Papi winnaar eerste AirBadminton Toernooicircuit!Dit jaar hebben wij in samenwerking met de Badminton World Federation het eerste AirBadminton Toernooicircuit ter wereld georganiseerd! In dit circuit van drie toernooien zijn 5 AirBadminton-teams de strijd met elkaar aan gegaan. Inmiddels is de strijd beslist en is de eerste winnaar van het AirBadminton Toernooicircuit bekend. Team Papi wint als eerste team in de geschiedenis het AirBadminton Toernooicircuit en mag zich Nederlands Kampioen AirBadminton 2021 noemen!


Badminton Nederland


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email   


Reageren? Zet je reactie onder dit bericht

We delen je emailadres niet met anderen.