Yonex Dutch Open 2021

foto

09-08-21: Nieuws van de Redactiecommissie voor iedereen.

De Dutch Open is dit jaar op 13 t/m zondag 17 oktober. Koop nu alvast kaarten met korting.


Heb je woensdag 13 t/m zondag 17 oktober al in jouw agenda gezet? We verwelkomen je dan graag bij de 72e editie van de Yonex Dutch Open. De Yonex Dutch Open 2021 is een International Challenge toernooi en is daarmee het hoogste niveau van het Badminton Europe toernooicircuit. Tijdens dit internationale badminton evenement zie je onder andere Nederlandse, Europese en Aziatische spelers uit de top-50 van de wereld aan het werk.


Ticketverkoop met speciale kortingsacties en VIP arrangementen
De ticketverkoop van de Yonex Dutch Open 2021 is gestart. Er zijn diverse kortingsacties en kinderen t/m 12 jaar kunnen gratis dit spetterende evenement bezoeken. Zorg dat jij erbij bent!

Mocht het evenement vanwege coronamaatregelen onverhoopt niet doorgaan dan wordt 100% van je ticket vergoed.


Yonex aanbiedingen, stands, horeca, side-events en fototentoonstelling
Een bezoek aan de Yonex Dutch Open is meer dan alleen topbadminton. Tosportcentrum Almere wordt omgebouwd tot een ware badmintonarena, met een diversiteit aan horeca, leuke verkoopstands waaronder een grote Yonex stand van BeeS-Sport en diverse badminton-activiteiten.


Hoogtepunt vorige editie
Met de historische overwinning van Selena Piek en Robin Tabeling in het gemengd dubbel kreeg de Yonex Dutch Open 2019 een mooi gouden en oranje tintje. Bekijk hieronder het winnende punt.


Nederlandse deelname
Vanuit Nederlands perspectief richten we ons vanuit Topbadminton vooral op de Nederlandse vrouwen en op de Nederlandse aanstormende badmintontalenten, waarvoor de Yonex Dutch Open een mooi platform biedt. De Nederlandse mannen doen in dezelfde week namelijk mee aan het WK voor mannenteams (normaal in mei, maar in i.v.m. corona verplaatst naar oktober), waarvoor zij zich geplaatst hebben. Vanuit Topsportcentrum Almere zullen we hun verrichtingen volgen.


Tot ziens op de Yonex Dutch open!
Badminton NederlandZonder onze sponsoren is de Yonex Dutch Open niet mogelijk.


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email   


Reageren? Zet je reactie onder dit bericht

We delen je emailadres niet met anderen.