Verrekening kosten door Corona lockdown

foto

23-08-21: Nieuws van het Bestuur voor iedereen.

Nu het seizoen bijna voorbij is, kunnen we de financiële stand opmaken. We verrekenen alle gemiste trainingen en speeldagen.

Iets minder dan de helft van de trainingen zijn (alsnog) doorgegaan. We gaan alleen de gegeven trainingen in rekening brengen, inclusief de bijdrage voor de veren shuttles. Als er al is betaald, geven we een gedeelte terug. Als je nog moest betalen, krijg je een nieuw betaalverzoek. We rekenen niet de extra trainingen die we in juni en juli hebben gegeven en ook niet die we buiten hebben gegeven, die zijn on the house.


Voor de contributie hanteren we - zoals aangekondigd - dat je korting krijgt op de contributie van volgend jaar. Dit afgelopen seizoen hebben we in totaal 5 maanden in lockdown gezeten, van half december tot half mei. Daarna hebben we 1 maand 'ingehaald', omdat we nog de hele maand juli op alle speeldagen badminton konden aanbieden. Daarmee konden we in 6 van de geplande 10 maanden badminton aanbieden. Dus is de korting uitgekomen op 40%. Als je vóór mei 2021 lid was, krijg je deze korting.


We nemen in al deze afwegingen niet het zomerbadminton van de maand augustus mee, ook die zijn on the house. De kosten hiervan en voor de buitentrainingen en de extra badmintontrainingen in juni/juli zijn natuurlijk wel gemaakt en worden gefinancierd uit het eigen vermogen van onze club.


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email   


Reageren? Zet je reactie onder dit bericht

We delen je emailadres niet met anderen.