Openingstoernooi 2021/22

foto

03-09-21: Nieuws van de Redactiecommissie voor iedereen.

Op 2 september was het Openingstoernooi in de Safarihal.


Het Openingstoernooi in de sporthal van het Safarigebouw heeft een grote opkomst. Na het aanmelden in de zaal voor deelname aan het toernooi spreekt de voorzitter Leen het welkomswoord.


Iedereen is weer erg blij om te kunnen vrijspelen, maar ook als voorbereiding op de komende NaJaarsCompetitie, die halverwege deze maand al met de eerste wedstrijden gaat starten.


Voor velen is het een vernieuwd weerzien met de medespelers. Nadat alle deelnemers door Tom zijn ingevoerd in de TossToernooiPlanner en de bijbehorende speeltijd komt er een indeling per ronde uit. Er zijn een aantal speelrondes met daartussen pauzes. In de pauzes wordt er volop nagepraat over de voorafgaande periode en hoe iedereen die beleeft heeft.

Aan het einde van de speelrondes wordt de einduitslag opgemaakt door de TossToernooiPlanner. Tom bedankt iedereen voor zijn aanwezigheid en gaat over tot de prijs(snoepzak) uitreiking.
Als eerste mocht Susanne naar voren komen om de aanmoedigingsprijs (een zak marshmellows) in ontvangst te nemen. De andere prijswinnaars kregen allemaal een zak spekkies. Bij de dames zijn dit voor de eerste prijs Mieke en als tweede Jadine.
Bij de heren was er een “verrassende” eerste prijs voor Gerben en de tweede prijs voor Jaron.
Normaal vindt de prijsuitreiking plaats in de kantine met een drankje, maar helaas is dat nog niet mogelijk.
Voor iedereen zijn uiteraard de foto’s te zien in dit fotoalbum.Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email   


Reageren? Zet je reactie onder dit bericht

We delen je emailadres niet met anderen.