Succesvolle open dagen

foto

12-09-21: Nieuws van de Redactiecommissie voor iedereen.

De open dagen op donderdagavond en zaterdagmorgen waren goed bezocht.


Vorige week hebben jullie kunnen lezen dat de jeugd van OSM Badminton op woensdag 1 september weer begonnen is. De senioren zijn 2 september gestart met het openingstoernooi. Traditie is het organiseren van Open dagen aan het begin van het seizoen om nieuwe leden te werven.


Donderdag op de Open Avond zijn er bij de senioren 6 mensen gekomen. Voor sommige is het een hernieuwde kennismaking met de badmintonsport. Voorzitter Leen heeft een welkomstwoord gesproken en uitleg gegeven over de sport en de regels die er zijn. Hierna zijn de rackets en shuttles uitgereikt om daadwerkelijk te beginnen met het spel.


Tijdens de Open Ochtend op zaterdag voor de jeugd hebben we elf belangstellende jeugdspelers mogen verwelkomen. In de eerste groep tot 12 jaar zijn er 7 kinderen gekomen en in de tweede groep van 12-18 jaar kwamen er 4 personen.
Na een korte ontvangst gingen de kinderen meteen ‘aan de slag’. Afwisselend wordt er in tweetallen of met de hele groep verschillende slagen geoefend en spelletjes gespeeld. Na afloop van beide sessies was iedereen erg enthousiast om te gaan badmintonnen. Kortom het is een geslaagde avond en ochtend geworden met zoveel mogelijk nieuwe leden.


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email   


Reageren? Zet je reactie onder dit bericht

We delen je emailadres niet met anderen.