Volgend jaar weer? Jazeker!!

foto

23-10-21: Nieuws van de Jeugdcommissie voor jeugd.

De jeugdclinic op de Dutch Open gaf onze jeugdleden veel inspiratie.

Op de zaterdag van de Dutch Open, terwijl in de grote zaal de wedstrijden werden gespeeld, waren er clinics in de nabijgelegen sportzaal. Ook een afvaardiging van de OSM-jeugd was er naar toe gegaan. Voor de clinic én voor de Dutch Open.

De clinic was heel erg leuk. Je zag de kinderen genieten. En wat een bijzondere, inspirerende begeleiders: Ilse van der Brugwal, de wereldkampioene rolstoelbadminton en bondscoach van het Nederlands para-badminton team! Bijgestaan door Kirsten de Wit en Kelly van Buiten, beide zelf deelneemster aan die Dutch Open, dus de top van Nederland. Het was een unieke ervaring en de kinderen wilden na een uur nog helemaal niet met de clinic stoppen. Volgend jaar weer? Jazeker!

Na de leuke clinic was er meer dan genoeg tijd om naar de kwart- en halve finales te kijken. Het voelde als de kers op de taart. Elke wedstrijd was spannend. Voor veel kinderen was het hun eerste keer dat ze live naar een internationale badmintonwedstrijd konden kijken. Ze ontleenden er veel motivatie aan en vonden het zo geweldig dat ze niet naar huis wilden. Sommigen wisten hun ouders over te halen om zondag terug te gaan om de spannende finale-wedstrijden live te zien. Volgend jaar weer? Jazeker!

Gelukkig hebben we de foto's nog.


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email   


Reageren? Zet je reactie onder dit bericht

We delen je emailadres niet met anderen.