Coronapas verplicht voor 18+ - update 6 november

foto

06-11-21: Nieuws van het Bestuur voor senioren.

Vanaf 6 november is het coronatoegangsbewijs verplicht voor iedereen die 18 jaar of ouder is en de sporthal in wil. De tribune van MFA Safari is dicht, behalve op zaterdag.

Op 2 november heeft de regering nieuwe maatregelen afgekondigd.


Voor OSM Badminton betekent dit dat iedereen vanaf 18 jaar een coronatoegangsbewijs (op smartphone of papier) nodig heeft om de sporthal in te komen. De corona-coördinator zal deze scannen en controleren met je identiteit. Daarom moet je ook een geldig ID-bewijs kunnen laten zien.


Heb je geen geldig coronatoegangsbewijs of kunnen we je identiteit niet vaststellen, dan mogen we je niet toelaten.


Voor de duidelijkheid: dit geldt niet voor kinderen tot 18 jaar. Die hebben geen coronatoegangsbewijs of ID nodig. Wél hun ouders als die de sporthal in willen.


Hoe gaat dat in de MFA Safari?
Je moet al in de centrale hal, dus meteen bij binnenkomst, je coronatoegangsbewijs & id laten zien. Mondkapje is niet verplicht. Mensen die later dan de aanvangstijden binnen komen, moeten zich in de zaal direct melden bij de Corona-coördinator voor de Corona-scan. Op de zaterdag voert iemand van de beheerder Sportfondsen de scans uit. Dan is de tribune open. Op zondag, donderdag- en vrijdagavond doet de Corona-coördinator van OSM de scans en is de tribune gesloten.


Ten slotte
We vinden het allemaal ook niet leuk, maar het is wel noodzakelijk om badminton in deze fase van de pandemie überhaupt door te laten gaan.


Het bestuur buigt zich binnenkort over de financiële gevolgen voor leden die geen QR-code kunnen of willen laten zien.


We rekenen op je medewerking.


En vooral: blijf gezond!
Het bestuur van OSM Badminton


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email   


Reageren? Zet je reactie onder dit bericht

We delen je emailadres niet met anderen.