Leen stopt als voorzitter

foto

08-12-21: Nieuws van het Bestuur voor iedereen.

op de ALV heeft Leen Schipper na 3,5 jaar afscheid genomen als voorzitter. Wie volgt hem op?

Op de ALV heeft Leen Schipper officieel afscheid genomen als voorzitter van OSM Badminton. Geen grootse toespraken deze keer, maar wel een verrassing. Op de digitale vergadering was één bestuurslid zo tegen het eind vrij stil. Vrijwel direct na Leens slotwoordje ging zijn deurbel. En ineens kwam dat andere bestuurslid weer in de vergadering en deed verslag van zijn overval op een totaal verbijsterde Leen. Het was een geslaagde poging om Leens afscheid niet zomaar voorbij gaan.


Leen, zelf niet vies van een beetje humor, kreeg een "exclusieve" pennenset met wel heel bekende pennen. Even dacht hij dat dat het was, maar er kwam meer: een fles champagne om te vieren dat hij voorzitter-af was. En omdat hij nu tijd overhoudt én veel van literatuur houdt: een dikke pil voor het komend jaar. En last but not least: hij won de beker voor de Eerste prijs Voorzitter OSM Badminton!


Een gepast en vrolijk afscheid van een toegewijd en vrolijk voorzitter, maar ... wie volgt hem op?


Misschien wel: jij? Als voorzitter geef je sturing aan de toekomst van OSM. Dat kan met nieuwe plannen en ook heel concreet met het samenstellen van de jaaragenda. Je bent de link tussen alle activiteiten die JC, TC en RC uitvoeren. Misschien wel het lastigste én leukste aspect is dat je de verschillende belangen kan afwegen en daarin bemiddelen om samen tot de beste oplossing komen.


Meer weten: geef Leen even een belletje, hij legt graag uit wat het voorzitterschap precies inhoudt. Zijn telefoonnummer staat in de commissielijst die je elke maand onderaan de email-nieuwsbrief vindt. Of anders kan je ook online contact met hem zoeken.


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email   


Reageren? Zet je reactie onder dit bericht

We delen je emailadres niet met anderen.