Extra jeugdtrainingen van start

foto

18-05-22: Nieuws van de Jeugdcommissie voor jeugd.

OSM en BSU organiseren samen een serie extra jeugdtrainingen op de woensdagen in de Fazantenkamphal.


Op 18 mei zijn de trainingen gestart. Een mix van OSM-leden en BSU-leden volgt de trainingen, die gegeven wordt door de ervaren trainers van Badmintonschool Utrecht (BSU): Tiny Boeren en Eric Martherus. In de eerste groep veel jonge kinderen die nog wat onwennig de zaal in kwamen. Binnen 1 minuut was het ijs gebroken en waren ze gestart met een mooi opgebouwde warming-up. Daarna waren er oefeningen met forehand/backhand, die de kinderen daarna in partijtjes (dat blijft het leukst) in praktijk toepasten. Voor de trainers was het leuk om met de enthousiaste kinderen te werken. Bij de BSU is het niveau van de gemiddelde speler hoger, maar dat gaf nu juist de kans om de deelnemertjes veel te leren.


Daarna was de oudere groep aan de beurt. Hier veel kinderen van de BSU zelf, waaronder ook veel OSM-leden. Ze gingen direct aan de slag en hadden vooral veel lol omdat ze zo aan het einde van het seizoen nog lekker konden trainen.


Een mooie start van de samenwerking!


Er zijn op beide uren nog 2 plekken beschikbaar. De deelname aan de zes trainingen kost €78,-. Wil jij ook meedoen? Meld je dan aan via dit formulier.
Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email   


Reageren? Zet je reactie onder dit bericht

We delen je emailadres niet met anderen.