Ouder-kind-toernooi een groot succes

foto

30-05-22: Nieuws van de Jeugdcommissie voor jeugd.

Op 14 mei stroomde de hal vol voor het Ouder-kind-toernooi.

"Papa, wil je mee doen?" Dit was de vraag die ik kreeg en ik niet alleen. Ook andere papa's, mama's, opa's, oma's, broers en zussen werden uitgenodigd voor het Ouder-kind-toernooi. Natuurlijk deed ik mee, want wat is er nou leuker mee te doen met de passie van je kind?


Het was wat laat ingepland, omdat het Oliebollentoernooi in januari niet door kon gaan. Desondanks was de opkomst groot. Ik was niet de enige die "Ja" had gezegd, want de zaal stond vol met familieleden van onze jeugdleden.


Na een crash course badminton-regels door Geert-Jan begonnen om 9:00 de eerste potjes. Sommige ouders hadden nog nooit eerder gebadmintond, anderen konden al een shuttletje slaan. Iedereen deed zijn best om te winnen, lekker fanatiek, of net wat minder. Maar de sportiviteit stond voorop en iedereen gaf elkaar een hand aan het einde van de partij.


Het was geweldig om te zien en te horen van familieleden dat hun kinderen plezier hebben in onze sport, dat ze sterker worden en blijven groeien. Ook sommige ouders waren geïnfecteerd met het badmintonvirus en waren voornemens om zelf het badminton te proberen op een maandag- of donderdagavond.


En ik? Ik kijk nu al uit naar het volgende Ouder-kind-toernooi!


Amit Chitre


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email   


Reageren? Zet je reactie onder dit bericht

We delen je emailadres niet met anderen.