OSM helpt Oekraïense vluchtelingen, jij ook?

foto

26-06-22: Nieuws van het Bestuur voor iedereen.

Met twee initiatieven wil OSM wat badminton-plezier in het leven van Oekraïense vluchtelingen brengen. Je hulp is nodig.

De zomer lonkt, maar de Oekraïense vluchtelingen hebben geen plannen voor een leuke vakantie. Daarom heeft het bestuur contact gezocht met organisaties die vluchtelingen in Maarssen helpen. Daaruit zijn twee concrete initiatieven uit ontstaan, waar nu vorm aan wordt gegeven:

1. Zomerbadminton voor Oekraïense vluchtelingen
OSM wil de zomerbadminton ook aanbieden aan de vluchtelingen. In feite doen we dat al, want iedereen kan er aan meedoen. Via vluchtenlingenhulp Stichtse Vecht worden ze geïnformeerd. We zoeken gastheren/gastvrouwen die aan het begin van de woensdagavond om 19:00 in de ontvangsthal vluchtelingen die zelf de weg hebben gevonden, even begeleiden naar de sporthal. Wil je dat wel een keertje doen, neem dan contact op met Ronald Koenis.

2. Badminton voor kinderen
In de zomermaanden staan de sporthallen leeg. OSM gaat trainers/begeleiders leveren en rackets en shuttles uitlenen, zodat kinderen van vluchtelingen even een break van de week hebben. We hebben twee groepen op de vrijdagochtend in de OVVO-hal tussen 09:00 en 11:30 vanaf 15 juli. Ook hier kan je helpen. Wil je een keer meedraaien als begeleider van zo'n jeugdgroep? Aarzel niet en meld je aan bij Ronald. Je bent nooit alleen, er zijn ook altijd twee trainers van OSM aanwezig, maar aflossing of wat extra handen is meer dan welkom. En als je zelf badmintonnende kinderen hebt, mogen die meekomen, graag zelfs!

Met dank voor je inzet,
Namens het bestuur,
Ronald Koenis, coördinator vluchtelingenhulp vanuit OSM Badminton.


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email   


Reageren? Zet je reactie onder dit bericht

We delen je emailadres niet met anderen.