Zomerbadminton kent mooie start

foto

08-07-22: Nieuws van het Bestuur voor iedereen.
15-07-22: 1 Reactie

Wat willen we bereiken met zomerbadminton? Vooral badminton-spelplezier en precies dat zagen we op de banen!

Het was erg ongewis: hoeveel mensen zouden er überhaupt komen? Het kon variëren van een handvol tot veel meer dan er in een zaal past. Want enerzijds zijn de badmintonners van onze vereniging ook aan vakantie toe en anderzijds hadden we veel flyers verspreid naar onder meer vluchtenhulp Stichtse Vecht. Er konden zomaar tientallen mensen op de stoep staan.

We kwamen uit op 30 mensen met een grote variatie in achtergrond. En die deden precies waar het zomerbadminton voor bedoeld was: lekker vrijblijvend badmintonnen voor het plezier en om 's te proberen. Voor sommigen voor het eerst. En die kregen gaandeweg de avond steeds meer pret in het spelletje. En voor sommigen was het heeeeeel lang geleden. Want dat tantetje dat met Ellen was meegekomen, deed een belletje rinkelen bij onze redactiecommissie: tante Ellis ?? ... even zoeken en jawel: het bleek Alice Palyama te zijn. 25 jaar geleden gestopt, maar niet vergeten! Ze had nog samengespeeld met de clubkampioenen van toen: José Loomans en Bart Voncken en ook met ons erelid Sandor Musto.

Het was op meerdere fronten een avond om lang te herinneren!

Meedoen? Lees over Zomerbadminton bij OSM.


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email   Reacties

Ronald Koenis reageerde op 15 juli 2022 om 08:02 met:

Ook de tweede avond was het volle bak: 33 badmintonners, waarvan 15 niet-leden. En daaronder ook enkele Oekraïense vluchtelingen, die zichtbaar genoten van een leuke avond.


Reageren? Zet je reactie onder dit bericht

We delen je emailadres niet met anderen.