image

2007-10-05: Nieuws van het Bestuur voor jeugd.

Het bezoek van onze burgemeester en wethouders was zeer geslaagd: ze hebben een aardige indruk van het badmintonnen gekregen en onze jeugdleden hebben antwoorden gekregen op hun vragen.

Het college van B&W was vandaag "Zichtbaar Dichtbij" in gesprek met de jeugdleden van OSM. Op initiatief van het college hebben de burgemeester Hans van der Sluijs en de wethouders Paul Schröder, Jaap Verkroost en Erik van Esterik meegedaan met de vrijdagavondtraining van onze competitiejeugd.


De zieke Uun Santosa werd vervangen door zijn assistenttrainer en dochter Melissa, die samen met jeugdtrainer Rowin Niewerth de groep een lichte training met basisslagen voorschotelde. Na bijna een uur sporten en zweten was er nog gelegenheid voor het stellen van vragen, die vooral over de toekomst van de Bisonhal gingen (het college wil een nieuwe sporthal/zwembad, maar het besluit moet nog vallen in de gemeenteraad) en over hoe ze het hadden gevonden (leuk, het is een echte topsport).


De kinderen waren erg enthousiast en gebrand om zich van hun beste (badminton)kant te laten zien in hun persoonlijke duels tegen de hoge heren. In een wedstrijd tussen onze jeugdclubkampioen Elano Nijkamp en onze ex-voorzitter Erik van Esterik wist de laatste nipt te winnen, maar hij moest daarvoor wel heel diep gaan.


Houd de VAR, de Vechtstroom en onze site in de gaten voor nadere berichtgeving over deze voor iedereen zeer geslaagde avond.


het college bij OSM


Bekijk de foto's.


Lees het persbericht.

Plaats je reactie onder dit bericht