Openingstoernooi seizoen 22-23

foto

03-09-22: Nieuws van de Redactiecommissie voor iedereen.

Openingstoernooi gespeeld op 1 september

Het nieuwe seizoen is pas begonnen als het openingstoernooi is gespeeld. In de Safarihal heeft dit evenement plaatsgevonden op precies 1 september. De zaal is goed gevuld door een grote opkomst van 31 leden.

Tom heeft samen met Mandy alle aanwezigen genoteerd en ingevoerd in de TossToernooiPlanner. Deze planner heeft in de beschikbare speeltijd alle deelnemers verdeeld over de banen. De planner maakte rondes van 10 minuten met een pauze van 5 minuten tussen de wedstrijden. In die 5 minuten worden de speelbriefjes ingeleverd en ingevoerd in de planner. Ondertussen vulden Mandy en Tom de briefjes voor de volgende ronde in.

Ondanks de warmte in de zaal werd er erg fanatiek gespeeld door iedereen. Menig zweepdruppeltje werd er opgewekt. In de pauze is verkoeling gezocht door iets te drinken en gezellig met elkaar te praten.

Om 22:45 is de avond afgesloten. Na het spelen en invullen van de uitslagen van de 6 rondes wordt door de planner de uitslag getoond. Tom heeft dit aan iedereen bekend gemaakt door aan Indira de aanmoedigingsprijs uit te reiken. De tweede prijs bij de dames is verdiend door Mandy en toevallig heeft Kevin deze prijs bij de heren verdiend. Leuk in één gezin 2 tweede prijzen.
De winnaar van de avond bij de dames, ondanks twijfels bij Juliëte, is toch de prijs na controle in de planner aan haar uitgereikt. Bij de heren hebben we een trotse Geert-Jan gezien als winnaar.

Het is een gezellige eerste speelavond geworden en in het fotoalbum zijn de foto’s te zien.


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email   


Reageren? Zet je reactie onder dit bericht

We delen je emailadres niet met anderen.