LRTT op 18 maart 2023

foto

16-11-22: Nieuws van de Technische commissie voor senioren recreanten.

Je kan je inschrijven voor het altijd gezellige Landelijk Recreanten Team Toernooi (LRTT) van Badminton Nederland.

Op zaterdag 18 maart 2023 vindt in Arnhem het altijd gezellige LRTT van Badminton Nederland plaats. Het zou leuk zijn om wederom met een grote groep recreanten van OSM Badminton deel te nemen, Ik verzoek je zo spoedig mogelijk bij mij aan te geven of je mee gaat. De deadline voor de inschrijving is 9 februari 2023, maar ik wil het liefst uiterlijk eind december de inschrijvingen nog insturen, omdat dit toernooi populair is en we al eens eerder te laat waren met aanmelden. Daarnaast kunnen er dit jaar niet zo veel teams meedoen i.v.m. minder zaalruimte.

Je kunt je individueel, maar ook als team (minstens twee heren en twee dames) bij mij opgeven. Kosten voor dit toernooi bedragen € 47,50 per team (±€12 per persoon).

Voor degenen die het toernooi nog niet kennen volgt hier een korte uitleg:
Het Landelijk Recreanten Team Toernooi (LRTT) is een jaarlijks groots evenement dat specifiek wordt georganiseerd voor recreanten van Badminton Nederland. Dit toernooi is voor velen onder de recreatieve badminton spelers een begrip. Tijdens dit toernooi worden in een doordraaiend rooster dubbel- en mixpartijen gespeeld op tijd. Er wordt dus door alle deelnemers zoveel mogelijk gespeeld. Een hele dag intensief spelen tegen teams uit het hele land in een supergrote hal is voor velen dé jaarlijkse happening die niet gemist mag worden!!

Ik ontvang je aanmeldingen graag zo spoedig mogelijk via dit formulier!

Met vriendelijke groet,
Gerben van den Bosch

PS: Je hoeft geen lid te zijn van een badmintonvereniging om je aan te melden.


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email   


Reageren? Zet je reactie onder dit bericht

We delen je emailadres niet met anderen.