Jeugd OSM Badminton sluit het jaar af met het Uitwisselingstoernooi

foto

02-01-23: Nieuws van de Jeugdcommissie voor jeugd.

Ruim 40 kinderen deden mee met het Uitwisselingstoernooi, een middag vol sportiviteit en plezier.

Voor een groot aantal was het de eerste keer een dergelijk toernooi te spelen. Na een gezamenlijke warming-up onder leiding van Badmintonschool Utrecht werden de wedstrijden gespeeld. Met iedere wedstrijd een andere partner en andere tegenstanders was het iedere keer anders en is er veel ervaring op gedaan. Adan Perez Smit, Jaromir Szalankiewicz en Yash Balkaran maakten de meeste punten in hun groep. Vincenzo Oomen, Sander van der Meer en Colin Baars ontvingen de aanmoedigingsprijs.

Een reactie van Deborah Oomen:

Afgelopen vrijdag hebben we meegedaan aan het badminton Uitwisselingstoernooi. Ik ben moeder van Gaetano (11) en Vincenzo (8), die beide nog nooit aan badminton meegedaan hadden. Ze hebben het allebei als erg leuk ervaren. En ze hebben zelfs allebei prijzen gewonnen: Gaetano voor zijn 2e plaats en Vincenzo kreeg de aanmoedigingsprijs. En dat met geen ervaring, ik ben supertrots!

Zij vonden het leukste dat het met alle leeftijden gemengd was en dat ze nieuwe vrienden gemaakt hebben. En ervaring hebben opgedaan met een nieuwe sport. Het was een erg leuk toernooi om op terug te kijken en qua organisatie top geregeld.

En gelukkig we hebben de foto's nog.


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email   


Reageren? Zet je reactie onder dit bericht

We delen je emailadres niet met anderen.