OSM Open Jeugdtoernooi - bijna vol

foto

22-01-23: Nieuws van de Jeugdcommissie voor jeugd.

Op zondag 19 maart 2023 organiseert OSM Badminton het OSM Open Jeugdtoernooi in sporthal Safari te Maarssen. De inschrijving loopt tot en met 27 februari, en is al bijna vol!

Het OSM Open Jeugdtoernooi is een drukbezocht jeugdtoernooi met talenten uit heel het land. Het wordt gehouden in Maarssen (bij Utrecht) en is prima bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. De locatie heet MFA Safari en heeft een ruime sporthal, een goede kantine en ligt aan de rand van het winkelcentrum Bisonspoor.

In 2023 houden we het toernooi op zondag 19 maart van 9:00 - 19:00. Je kan spelen in de leeftijdscategorie├źn onder-11, onder-13, onder-15, onder-17 en onder-19 en in de spelsoorten mannenenkel (ME), vrouwenenkel (VE), mannendubbel (MD), vrouwendubbel (VD) en gemengd dubbel (GD). Voor jeugdspelers die spelen in de seniorencompetitie 6e divisie of lager is er de categorie onder-19 veren.

Je kan je inschrijven op toernooi.nl. De inschrijving sluit zodra het toernooi vol zit (en dat is dus bijna zo ver) of uiterlijk op maandag 27 februari 2023 om 23:59.

We zien je graag op dit sportieve en gezellige toernooi!

Met vriendelijke groet,
De toernooicommissie (stuur een mail)
Andrea Grim (Toernooileider)
Jenny Fleuren
Monique Fokker

Wil je ons sponsoren met jouw bedrijfsnaam op de site en in de zaal? Neem contact op met de toernooicommissie.


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email   


Reageren? Zet je reactie onder dit bericht

We delen je emailadres niet met anderen.