OSM-J3 kampioen!

foto

19-02-23: Nieuws van de Jeugdcommissie voor jeugdcompetitie.

Het derde jeugdteam is overtuigend kampioen van hun poule geworden.

OSM-J3 bestaat uit Eva Veenhof, Ivo de Jong en Joep Heusinkveld. Ze speelden in de poule: O15 Gemengd - afdeling 2.

Voor Eva en Joep was dit het tweede seizoen. Al zorgde Corona ervoor dat dat eerste competitieseizoen werd gehalveerd. Ivo badmintonde al even bij OSM en debuteerde dit seizoen in de competitie. In het begin was het dus nog even aftasten, met name bij het dubbelspel. Gedurende het seizoen raakten ze steeds beter op elkaar ingespeeld. En dankzij de competitietraining maakten ze zich steeds meer speltechniek en -tactiek eigen, waardoor ze steeds steviger op het veld stonden. Mooi om te zien van de zijlijn!

De resultaten in deze poule waren vanaf het begin al zeer goed: bijna elke wedstrijd, uit en thuis, eindigde in 6-0 of 5-1. De enige uitzondering hierop was de thuiswedstrijd tegen Houten J4, dat werd een gelijkspel. Zo zie je maar, niet alleen J3 is gegroeid in spel en vaardigheden, ook de tegenstanders staan niet stil en doen spelervaring op. Dat maakt het spel gelukkig alleen maar uitdagender.

Eigenlijk was het vorige week al duidelijk dat hun voorsprong in de poule genoeg was voor een eerste plek, maar vandaag speelden ze hun laatste wedstrijd en was het officieel: eerste in de poule!

OSM feliciteert het team van harte!


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email   


Reageren? Zet je reactie onder dit bericht

We delen je emailadres niet met anderen.