Inschrijven Clubkampioenschappen

foto

18-02-23: Nieuws van de Technische commissie voor senioren.

De OSM Clubkampioenschappen 2023 voor senioren is op zondag 26 maart. Je kan je inschrijven tot en met 20 maart.

Beste OSM’er,

De OSM Clubkampioenschappen 2023 voor senioren gaan binnenkort plaatsvinden. Dit jaar worden ze gehouden op zondag 26 maart 2023 van 10:00 tot uiterlijk 17:00. Bij veel aanmeldingen kan er besloten worden om de aanvangstijd te vervroegen.

We nodigen je uit om deel te nemen aan dit altijd gezellige toernooi in de Sporthal Safari. Je kan je inschrijven tot uiterlijk 20 maart voor maximaal 3 van de volgende onderdelen:
- HE Herenenkel
- HD Herendubbel
- DE Damesenkel
- DD Damesdubbel
- GD Gemengd dubbel

Als je zelf geen dubbelpartner hebt gevonden, geef dan aan dat je een partner zoekt, zodat de toernooileiding mogelijk een koppeling kan maken. Geef je dus vooral gewoon op! Let wel even op: als je je inschrijft voor drie onderdelen, dan wordt het een zware dag. Als je niet zo fit bent, is het misschien beter om je voor 1 of 2 onderdelen in te schrijven.

Als er vragen zijn, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Ik geef graag wat extra uitleg, bv. aan leden die nog niet zo lang lid zijn van onze vereniging, want ook die kunnen meespelen.

De clubkampioenschappen zijn voor álle seniorleden. Het draait deze dag om gezellig samen sporten, eens spelen tegen andere clubgenoten dan de “usual suspects”. Een goede manier om iedereen bij je club wat beter te leren kennen.

We rekenen weer op veel aanmeldingen!

Met vriendelijke groet,
Tom Kuijsten, TC


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email   


Reageren? Zet je reactie onder dit bericht

We delen je emailadres niet met anderen.