Dakshita wint Junior Master toernooi

foto

27-02-23: Nieuws van de Jeugdcommissie voor jeugd.

Dakshita pakt de eerste plaats in de categorie meisjesenkel onder 11 op het JM Zijderveld 2023.

De Junior Masters (JM) is een serie jeugdtoernooien, waarin de spelers punten kunnen verzamelen voor de nationale titel van Junior Master. Dakshita Goyat wist afgelopen weekend flink wat punten te vergaren, want op het JM Zijderveld in Amstelveen versloeg ze alle meisjes onder de 11 jaar.

Dakshita moest eerst - anders dan de geplaatste spelers - nog even een voorronde spelen. In haar voorronde werd ze eenvoudig eerste. Maar daarna stond in ze in kwartfinale tegen de nummer-2 geplaatste Nienke van der Werf, tegen wie ze wel 's gewonnen, maar ook wel 's verloren had. In meteen een spannende eerste game wist Daksita heel nipt te winnen: 24-22. En dat opende de deur. Ze won ook de tweede game en ze stroomde door naar de halve finale waar ze geen moeite had met de tegenstander. Daarna stond ze in de finale tegen de nummer-1 geplaatste Shriya Kulkarni. Een spannende driesetter volgde: 19-21; 23-21 en uiteindelijk 21-16. Daarmee zette ze het toernooi op haar naam: Junior Master Van Zijderveld 2023 - Meisjes onder 11.

Dakshita speelde ook nog mee in de categorie onder de 13 jaar en daar werd ze tweede in de dubbel met Femke Krist, en ze sneuvelde in de halve finale bij het enkelspel.

Alle uitslagen op Toernooi.nl.


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email   


Reageren? Zet je reactie onder dit bericht

We delen je emailadres niet met anderen.