Gezocht: contactpersoon jeugdcompetitie

foto

04-04-23: Nieuws van de Jeugdcommissie voor iedereen.
01-05-23: 1 Reactie

We zijn op zoek naar een contactpersoon voor de jeugdcompetitie. Zonder zo'n contactpersoon kunnen we geen competitie organiseren.

OSM heeft meer dan 30 jeugdspelers die willen deelnemen aan de competitie. Om dit organisatorisch te regelen zijn we op zoek naar een contactpersoon voor de jeugdcompetitie, de jeugd-CCP. Een groot deel van dit vrijwilligerswerk kan je uitvoeren op momenten dat het je zelf uitkomt. Interesse? Neem contact op met Andrea, zij is de voorzitter van de Jeugdcommissie.

Wat doet de jeugd-CCP?

De jeugd-CCP is de link tussen de bond en de vereniging. Badminton Nederland organiseert de competitie en geeft daar informatie over door via mail. Bij de vereniging heeft de jeugd-CCP contact met natuurlijk de competitiespelers, maar ook met de trainers en de jeugdcommissie.

Concrete activiteiten zijn:

  • PotentiĆ«le spelers uitnodigen om competitie te gaan spelen. Dat loopt via de site en ook door zelf langs te gaan bij de jeugdtrainingen om daar voorlichting te geven.
  • Samen met de trainers en overige jeugdcommissieleden een nieuwe teamindeling maken.
  • De teams opgeven in het digitale portal bij de bond.
  • Naar keuze (je kan dit zelf doen, of aan ouders vragen): per team de wedstrijdopstelling invoeren. Soms wijzigt dat voor een wedstrijd als iemand niet kan en er een invaller moet komen.
  • Naar keuze: de uitslagen van de thuiswedstrijden invoeren (uiterlijk op zondagavond) en de ingevoerde uitslagen van uitwedstrijden controleren.
  • De zaalhuur laten bijstellen als er minder thuisspelende teams zijn.

De jeugd-CCP is de vraagbaak over de jeugdcompetitie. Het is wenselijk dat de jeugd-CCP ook meedraait in de Jeugdcommissie.

Interesse? Neem contact op met Andrea, zij is de voorzitter van de Jeugdcommissie.


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email   Reacties

Ronald Koenis reageerde op 1 mei 2023 om 19:43 met:

Inmiddels zijn we erg blij te kunnen melden dat Marcha Veenhof (moeder van Eva en Sarah) en Haiko Muller (vader van Jasmijn, Katy, Maartje en Matthijs) zich hebben gemeld voor deze functie.


Reageren? Zet je reactie onder dit bericht

We delen je emailadres niet met anderen.