Nieuwe badminton app en mijnbadminton.nl

foto

18-04-23: Nieuws van het Bestuur voor iedereen.

Badminton Nederland heeft een nieuwe badminton app gelanceerd en een 'mijnbadminton'-site. Je bondspas is voortaan daar te vinden.

Iedereen bij OSM is ook lid van de bond: Badminton Nederland. Dit bondslidmaatschap geeft recht om deel te nemen aan de door de bond georganiseerde toernooien voor jeugd en senioren, en de competities voor jeugd, senioren en recreanten. Ook op veel andere open toernooien wordt het bondslidmaatschap als vereiste gesteld.

Bondslidmaatschapsbewijs

Met het bondslidmaatschapsbewijs en je eigen ID-bewijs kan je je legitimeren als lid van Badminton Nederland. Officieel moet je dit doen op alle toernooien en bij de competitiewedstrijden, maar in de praktijk vraagt bijna niemand er meer om. Wel is het verstandig om je te kunnen legitimeren op de regionale en nationale kampioenschappen.

Iedereen krijgt in de maand april een mail van BNL over hoe je toegang krijgt tot mijnbadminton.nl. Op deze site staan de gegevens die bij de bond bekend zijn over je lidmaatschap. Je kan er een pdf downloaden van je Bondslidmaatschapsbewijs.

En de app van BNL is helemaal vernieuwd. Het toont ook je bondslidmaatschapsbewijs en daarnaast het nieuws van BNL, haar speelkalender en alle toernooien en competities van toernooi.nl.

De bond stuurt dus ieder lid een mail, maar mocht je niet willen wachten, dan lees je op de pagina over het Bondslidmaatschap hoe je op die site en in de app kan komen.


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email   


Reageren? Zet je reactie onder dit bericht

We delen je emailadres niet met anderen.