Dakshita is Junior Master 2023!

foto

22-05-23: Nieuws van de Jeugdcommissie voor jeugdcompetitie.
25-05-23: 1 Reactie

Op de finaledag van de Junior Master wist Dakshita in de categorie Meisjes onder 11 alle wedstrijden te winnen. Ze sloot daarmee dit fantastische seizoen af met de titel Junior Master 2023!

Het Junior Master is een circuit van vier toernooien die gezamenlijk leiden tot een klassement met een afsluitende finaledag. Badminton Nederland organiseert het Junior Master Circuit zodat toppers onder de jeugd in Nederland de strijd met elkaar aan gaan. De Badmintonschool Utrecht (BSU), waar veel OSM-ers ook trainen, laat al haar spelers aan deze toernooien meedoen.

Dakshita Goyat was al erg succesvol op de eerste vier toernooien, waarvan ze er 3 op haar naam wist te zetten. Op de finaledag kwam de top 12 van het klassement van Nederland bijeen om te strijden. In de groepsfase was Dakshita eenvoudig de beste. Ook de kwart- en halve finale won ze in straight sets. In de finale stond ze tegen Nienke van der Werf. Altijd een taaie tegenstander, onderling had Dakshita haar 2 keer verslagen, maar Nienke had Dakshita óók 2 keer verslagen. Op deze finaledag was Dakshita duidelijk de betere met 21-15 en 21-7 pakte zij de titel Junior Master 2023 in de categorie Meisjes onder 11 jaar.

OSM had bijna een dubbelslag gehaald, maar Anish Chitre kon het in de razendspannende finale bij de Jongens onder 11 net niet bolwerken.

Alle uitslagen vind je op toernooi.nl.


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email   Reacties

Ronald Koenis reageerde op 25 mei 2023 om 20:39 met:

Wow, wat een goede prestaties!


Reageren? Zet je reactie onder dit bericht

We delen je emailadres niet met anderen.