Open dagen in september

foto

15-08-23: Nieuws van het Bestuur voor iedereen.

Kennis maken met badminton en OSM kan op de open avond op donderdag 14 september of op een zaterdag vanaf 9 september. De vereniging heeft je heel wat te bieden: elke week spelen, gratis training en een nieuw racket voor een leuke prijs!

Misschien denk je bij badminton aan het shuttletje overslaan op de camping. Maar badminton is meer, veel meer. Het is de snelste racketsport ter wereld. Het houdt je fit en is goed voor je conditie. Badminton is een flitsende sport, een sport waarbij je gaat zweten, je wordt er gezonder van, ontmoet veel andere mensen en daarbij is badminton ook nog snel te leren.

OSM Badminton is de grootste badmintonvereniging in de gemeente Stichtse Vecht. Een kleine 150 badmintonners sporten op bijna elke dag van de week in twee sporthallen van in Maarssenbroek. Het niveau varieert: het eerste competitieteam speelt in de hoogste regionale klasse, maar er zijn ook puur recreatieve badmintonners die elke week twee keer langskomen voor een leuke en gezellige badmintonavond.

Badminton is sporten met plezier voor alle leeftijden. Vanaf een jaar of 6 kunnen kinderen het oppakken en onze oudste badmintonner is tegen de 80. Nieuwsgierig? Kom vrijblijvend kijken op de open dagen.

Jeugd

De jeugd van OSM (van 6 tot 18 jaar) speelt elke zaterdagochtend in de sporthal van de MFA Safari in Bisonspoor. Ze krijgen een training van Geert-Jan Fluitman en er is gelegenheid om wedstrijdjes te spelen. Gedurende het seizoen organiseren we diverse toernooien, zoals het Sinterklaas- en Oliebollentoernooi. En tijdens de clubkampioenschappen maakt iedereen kans op een prijs dankzij de vele verschillende poules waarin gespeeld kan worden. Talentvolle en ambitieuze jeugdspelers kunnen op woensdag- en vrijdagavond extra trainingen volgen op verschillende niveaus en meedoen aan de regionale jeugdcompetitie, die van september tot en met januari gespeeld wordt.

Kom langs op een speel-ochtend

Kinderen die willen ontdekken hoe leuk badminton is, zijn van harte welkom op de zaterdagochtenden op of na zaterdag 9 september in de Safari, om 8:30 voor jeugd tot en met 12 jaar en om 9:45 voor jeugd van 13 tot 18 jaar. Nieuwe kinderen kunnen meespelen, terwijl hun ouders een korte inleiding over badminton krijgen. Je hebt alleen gymkleding nodig, de vereniging zorgt voor rackets en shuttles.

Volwassenen

De speelavonden voor volwassenen zijn op maandag in de Fazantenkamphal en op donderdag in de sporthal van de MFA Safari. Kan je een keer op de ene dag niet, dan ga je gewoon een paar dagen later. Of je komt op beide avonden spelen, nog beter! Door gezellige toss-avonden en ons uitgebalanceerde labelsysteem kunnen mensen die alleen komen, snel en zonder problemen meespelen. Op de donderdag-avonden zijn ook trainingen te volgen die zich richten op de beginnende, recreatieve speler. Voor de competitieve spelers zijn aparte trainingen op woensdag- en vrijdagavond. Behalve de speelavonden en trainingen organiseert de vereniging diverse toernooien voor haar leden. Zo zijn er ruimschoots mogelijkheden om deze leuke sport te beoefenen en is er voor elk wat wils.

Open avond

OSM Badminton organiseert een open avond voor volwassenen: op donderdag 14 september in de MFA Safari. De avond begint om 20:30 met een korte inleiding over badminton en onze vereniging. Als je sportkleding en binnensportschoenen meeneemt, kan je direct meespelen onder leiding van een van onze vele trainers. Wij zorgen voor rackets en alle andere benodigdheden.

Aanbieding

Als nieuw lid van OSM krijg je:

  1. Elke week badminton!
    Volwassenen kunnen twee keer in de week badmintonnen: op maandag en donderdag. Jeugd kan op zaterdag naast hun wekelijkse training nog extra vrij spelen. Daarnaast kan je ook nog extra trainen en meedoen aan de competities. Als je aan alles meedoet, zit je alleen dinsdags thuis.

  2. Gratis training!
    OSM badminton geeft je een serie trainingen om de sport te leren. Als je jezelf volwassen vindt, is dat de beginnerstraining of gevorderdentraining. Voel je je jonger, dan ga je bij onze jeugdgroepen op de zaterdag meetrainen.

  3. Nieuwe racket voor een leuke prijs!
    Bij de vereniging kan je als nieuw lid een clubracket kopen voor € 15,-, terwijl de normale prijs € 25,- is. Een prima start van je badminton-carrière!

Als lid van OSM betaal je een jaarcontributie. Die is dit seizoen € 232,- voor volwassenen en voor kinderen is dat € 158,-. Is dat te veel? OSM kent kortingsregelingen, zoals de U-pas, die bij kinderen kan oplopen tot het totale bedrag van de contributie!

Op de genoemde dagen leggen we je vrijblijvend alles uit. Mocht je een ander keertje langs willen komen, meld je dan even aan om te komen proefspelen.


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email   


Reageren? Zet je reactie onder dit bericht

We delen je emailadres niet met anderen.