image

2007-10-02: Nieuws van de Redactiecommissie voor iedereen.

OSM had afgelopen weekend veel mooie wedstrijden in de aanbieding en de toeschouwers konden na afloop tevreden naar huis gaan.

Uiteraard waren de spelers in de hal niet allemaal tevreden, want waar winnaars zijn, zijn ook verliezers. Maar dit keer waren er ook opvallend veel wedstrijden onbeslist. Deze zijn tot het einde toe spannend en voor het publiek het mooist om te zien. OSM verloor slechts één wedstrijd en wonnen er twee.


OSM 4 heeft er duidelijk zin in. Deze week speelden zij voor eigen publiek tegen Gova 8 uit Arnhem. Voor de Arnhemmers betekent dit vroeg op. Dit bleek in het voordeel van OSM. Ton beet het spits af en won vrij eenvoudig. Ook Camiel had weinig moeite met zijn tegenstander en liet hem in de tweede set slechts 1 puntje. De dames van Gova waren duidelijk beter uitgeslapen, waardoor Maaike en Sandra het veel moeilijker kregen. Maaike won met twee keer 21-15 en Sandra speelde een mooie wedstrijd voor het publiek. Zij maakte er een 3 setter van, met in de eerste set een nipt verlies van 22-20. De beide heren- en dames-dubbel gaven weinig spectaculairs te zien. Het meest aantrekkelijke werd nog de mix van Camiel en Maaike, echter dat lag meer aan de foutjes aan de kant van OSM, waardoor de punten na aanvang redelijk gelijk opliepen. In ieder geval staat dit team voorlopig eerste in hun poule na deze 8-0 overwinning.


Ook het eerste team van de jeugd maakt een sterke start. De wedstrijden bij hen waren veel spannender, waardoor een overwinning toch een extra glans krijgt. Geovanni begon al direct met een spannende 3-setter. Na een nederlaag in de eerste set volgde een spannende tweede met winst. In de derde set was het verschil nog kleiner, maar OSM trok aan het langste eind. Tweede heer Thomas had het makkelijker; soeverein haalde hij zijn punt binnen. Ook eerste dame Kim had weinig moeite met haar tegenstander. Daarentegen had Cynthia het erg moeilijk. Na de eerste set verloren te hebben, won zij de tweede nog maar net. Het leek even dat zij erdoor zat bij de stand 19-15 en langzaam kwam haar tegenstander dichterbij. Maar ook de dame van Westervoort had alles gegeven en Cynthia won net. In de derde set bleek dat de Westerfoortse teveel in de tweed set had gegeven, waardoor OSM een riante 4-0 aan de dubbels begon. Maar Westerfoort liet zich niet kennen. In de heren dubbel hadden Vincent en vlugge Thomas de grootste moeite met hun tegenstanders. Schitterend spel om te zien, maar verlies voor OSM. Ook de zusjes hadden het moeilijk. Voor Cynthia werd het weer een 3-setter. En weer ging de laatste set naar OSM. De winst was binnen; nu scoren voor de poulestanden. Bij de mixen legden Cynthia en Vincent het af tegen Westervoort en kregen nog een prachtige wedstrijd te zien van Kim met Geovanni. Een 3-setter met winst voor OSM. Volgende week wordt het moeilijker tegen Irene.


Op www.osmbadminton.nl zijn ook de verslagen van alle andere wedstrijden te bekijken. Ook badmintonnen? Kijk op de website en kom gewoon eens langs.

Plaats je reactie onder dit bericht