Ledenstop voor deel basisschool-jeugd [UPDATE]

foto

02-12-23: Nieuws van de Jeugdcommissie voor jeugd.

We moeten kinderen tussen de 9 en 12 jaar die bij ons badminton willen leren, eerst op een wachtlijst plaatsen. Er is wel ruimte in de Bamito-groep (tot 8 jaar) en voor oudere kinderen (13+) en competitiespelers.

De belangstelling voor badminton bij de jongste jeugd is groot. De groep kinderen in de basisschoolleeftijd, dus zo tot de 12 jaar, is explosief gegroeid. Om iedereen voldoende aandacht te kunnen geven, heeft de jeugdcommissie besloten een tijdelijke stop in te stellen voor deelname aan jeugdgroep 1 op zaterdagochtend en wel specifiek de groepen B & C (kinderen tussen de 8 en 12 jaar). Er is momenteel wél ruimte voor kinderen tot 8 jaar in de groep A - Bamito. En ook oudere kinderen (13+) of kinderen die al op competitieniveau kunnen spelen, is wel ruimte in jeugdgroep2 of de competitietrainingsgroep.

Heb je een kind in de leeftijd tussen de 9 en 12 jaar, dat op badminton wil? Stuur een bericht naar de jeugdcommissie, dan plaatsen we je op de wachtlijst. Zodra er weer ruimte is nemen we contact met je op.

De jeugdcommissie


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email   


Reageren? Zet je reactie onder dit bericht

We delen je emailadres niet met anderen.