OSM Open: inschrijving geopend!

foto

14-01-24: Nieuws van de Jeugdcommissie voor jeugd.

Schrijf je snel in voor het altijd leuke OSM Open Jeugdtoernooi, want vol=vol.

Op zaterdag 6 april organiseert OSM Badminton het OSM Open Jeugdtoernooi 2024. Hieraan doen kinderen aan mee van verschillende verenigingen. Het toernooi wordt gehouden in sporthal MFA Safari in Maarssenbroek.

Heb je geen of weinig toernooi/wedstrijdervaring, dan is een dergelijk toernooi best spannend. Toch zou het leuk zijn als ook jij deelneemt. Misschien heb je een speelmaatje met wie je kan dubbelen of mixen. Als je samen deelneemt is er in ieder geval één bekende. Voor jou is het een manier om eens kennis te maken met wedstrijden en het spelen van een toernooi.

Heb je afgelopen seizoen deelgenomen aan de competitie, dan heb je veel wedstrijden kunnen spelen. Het OSM Open Jeugdtoernooi is een leuke manier om het spelen van wedstrijden voort te zetten. Verdeeld over de gehele toernooidag van 9:00 tot 19:00 worden de wedstrijden inclusief de finales gespeeld.

De categorieën zijn vergelijkbaar met de indeling van de competitie. De spelsoorten zijn enkel, dubbel en gemengd dubbel. Bij het inschrijven via de website wordt zichtbaar voor welke categorie jij je kan inschrijven. Inschrijven in een hogere categorie is toegestaan, in een lagere niet. In onderling overleg kan met verenshuttles worden gespeeld.

Er wordt gespeeld in 3 leeftijdsklassen:

  1. Jeugd O11-speler : geboren in 2014 of later.
  2. Jeugd O13-speler : geboren in 2012 of later.
  3. Jeugd O15-O19-speler A, B, C en D: geboren in 2006 of later.

Jeugdspelers die in het seizoen 2023-2024 vastspeler zijn in de seniorencompetitie Mannen veer 2, 6e divisie of lager, moeten inschrijven in de categorie A. Jeugdspelers die in het seizoen 2023-2024 vastspeler zijn in de seniorencompetitie Mannen veer 1, 5e divisie of hoger zijn uitgesloten van deelname aan het toernooi.

Bij veel aanmeldingen in een leeftijdsklasse zullen we twee niveaugroepen maken. Klasse I: de meer ervaren wedstrijdspelers, klasse II: de niet/weinig ervaren wedstrijdspelers.

Je kan je inschrijven tot en met 19 maart 2024. Maar let op: het toernooi kent een maximum van 180 partijen. Als je je inschrijft nadat dit aantal is bereikt, kom je op de reservelijst. Dus alleen snel inschrijven verzekert je van een plek!

Doe je mee? Je kan je inschrijven op toernooi.nl.

De toernooicommissie.


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email   


Reageren? Zet je reactie onder dit bericht

We delen je emailadres niet met anderen.