LRTT op 9 maart 2024

foto

19-01-24: Nieuws van de Technische commissie voor senioren recreanten.

Je kan je inschrijven voor het altijd gezellige Landelijk Recreanten Team Toernooi (LRTT) van Badminton Nederland voor 9 februari.

Op zaterdag 9 maart 2024 vindt in Arnhem het altijd gezellige Landelijk Recreanten Team Toernooi (LRTT) van Badminton Nederland plaats. Het zou leuk zijn om wederom met een grote groep van (namens) OSM deel te nemen, Ik verzoek jullie zo spoedig mogelijk bij mij aan te geven of jullie mee gaan. De deadline voor de inschrijving is 9 februari 2024.

Je kunt je individueel, maar ook als team (minstens twee heren en twee dames) bij mij opgeven. Kosten voor dit toernooi bedragen € 47,50 per team (ongeveer €12 per persoon).

Voor degenen die het toernooi nog niet kennen volgt hier een korte uitleg:
Het LRTT is een jaarlijks groots evenement dat specifiek wordt georganiseerd voor de recreanten van Badminton Nederland. Dit toernooi is voor velen onder de recreatieve badmintonspelers een begrip. Tijdens dit toernooi worden in een doordraaiend rooster dubbel- en mixpartijen gespeeld op tijd. Er wordt dus door alle deelnemers zoveel mogelijk gespeeld. Een hele dag intensief spelen tegen teams uit het hele land in een supergrote hal is voor velen dé jaarlijkse happening die niet gemist mag worden!!

Ik ontvang je aanmeldingen graag zo spoedig mogelijk via dit formulier!

Met vriendelijke groet,
Gerben van den Bosch

PS: Je hoeft geen lid te zijn van een badmintonvereniging om je aan te melden.


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email   


Reageren? Zet je reactie onder dit bericht

We delen je emailadres niet met anderen.