Bekers op NK voor OSM Badminton

foto

04-02-24: Nieuws van de Redactiecommissie voor jeugd.

OSM was met veel spelers op het jeugdtoernooi dat naast het NK in Almere werd georganiseerd. Neelesh en Neeraj Arikati kwamen tot een tweede plek en Owen Tang werd eerste in de dubbels onder 13 jaar.

In dezelfde hal als waar de Nederlandse top om de nationale titel streed, was ook een jeugdtoernooi georganiseerd. Veel spelers van OSM Badminton namen er aan deel: Anish Chitre, Anjali Chitre, Eva Veenhof, Ivan Tang, Joep Heusinkveld, Neelesh Arikati, Neeraj Arikati, Owen Tang, Ryan Lancee en Tristan Koetsier.

En met succes: Eva werd derde in vrouwendubbel onder de 17 jaar. Neeraj bereikte de halve finale in het enkelspel onder 11 jaar. Met zijn tweelingbroer Neelesh ging het nog iets beter: ze behaalden de tweede plaats in de dubbel onder 11.

Maar de hoofdprijs ging naar Owen. Aan het einde van een slopende dag stond hij samen met Kyan Stam, zijn speelmaatje bij de Badmintonschool Utrecht in de finale tegen twee meiden die beide een kop groter waren. De jongens wonnen de eerste game relatief gemakkelijk, maar in de tweede game wisten ze twee matchpoints niet te verzilveren. En ook in de derde game ging het nek aan nek tot het allerlaatste punt. Een laatste smash van Owen was te veel voor de tegenstanders en de gouden bekers gingen naar Kyan en Owen. Een mooi slot van een leuke badmintondag in Almere.

Alle uitslagen staan op toernooi.nl en gelukkig we hebben de foto's nog.


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email   


Reageren? Zet je reactie onder dit bericht

We delen je emailadres niet met anderen.