Dansen op de baan

foto

13-02-24: Nieuws van de Technische commissie voor senioren recreanten.

Om het Chinees nieuwjaar te vieren maakten we een badmintonfeestje in de Fazantenhal met eten en muziek.

Het begon met de vraag of we niet 's wat konden organiseren op de maandag. Al onze toernooien zijn gepland in de grotere Safarihal en worden dus op donderdag gespeeld. In onderling overleg bleek veel mogelijk, want afgelopen maandag hielden we ons eerste Chinees Nieuwjaarstoernooi.

En daarbij kwam een vloed aan lekkernijen: gelukskoekjes en mandarijnen, want die horen traditioneel bij dit feest. Joep Simons had een heuse draak (!) meegenomen. Nico Oosterwijk karamelliseerde met een gasbrander een mooi laagje op zijn crème brûlée's. Ying Deng (Wing) en Jie Huang brachten een paar schalen perfecte sushi mee (zij zijn eigenaar van Snacky van Jie, aanrader!). En Mandy Sung en Kevin Sung reden een kar naar binnen voor de stoompan, natuurlijk. Ellen Chan had noedels én een geluidsbox mee.

Dat laatste zorgde voor extra sfeer. Al snel klonk de OSM-speel-lijst door de zaal. Leuke muziek om op te badmintonnen én te dansen, zo bleek.

Ronald Koenis zette een toss-toernooitje op met een nieuwigheid: ieder kon op zijn eigen mobieltje de planning zien en scores bijhouden. Zo werd het een top-avond: er was tijd genoeg om tussen het spelen door wat te eten, of beter gezegd: tussen het eten door wat te spelen.

Aan het eind bleken Tom Kuijsten en Laura Eefting de winnaars: zij hoefden niet af te wassen!

Het was een mooi badminton-feest. Als je er niet bij was: je hebt wat gemist, maar gelukkig hebben we de foto's nog én hieronder een nog een leuk filmpje.


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email   


Reageren? Zet je reactie onder dit bericht

We delen je emailadres niet met anderen.