30e Landelijke Recreanten Team Toernooi.

foto

13-03-24: Nieuws van de Redactiecommissie voor iedereen.

Op 9 maart 2024 gehouden in Arnhem. OSM heeft hier prijzen gewonnen.


Zaterdag 9 maart 2024 heeft weer het Landelijk Recreanten Team Toernooi plaatsgevonden. Dit toernooi wordt jaarlijks georganiseerd door Badminton Nederland en is voor de 30e keer gehouden. De locatie is zoals altijd het sportcentrum Valkenhuizen in Arnhem. Aan alle deelnemers is gevraagd om 9:00 aanwezig te zijn. Om 9:30 starten de wedstrijden. Om op tijd te kunnen beginnen zijn we vroeg vertrokken, want we beginnen altijd eerst met een gezamenlijk kopje koffie in de kantine van het complex.

Van OSM hebben drie teams deelgenomen aan het toernooi. In totaal hebben 47 teams uit heel Nederland zich ingeschreven. Ieder team heeft een eigen deelname lijst gekregen. Hierop staan 33 ronden gepland met daarin 8 pauzeronden. De puntentelling is eenvoudig gehouden. Voor een gewonnen wedstrijd krijgt het winnende team 3 punten en het verliezende team 1 punt. Bij een gelijkspel krijgen beide teams 2 punten. Gemiddeld heeft iedere speler 12 wedstrijden gespeeld van ongeveer 12 minuten met een korte wisselpauze van 3 minuten. Tussendoor zijn er echte multivlaaien uitgereikt via een soort loterij en viel team 2 in de prijzen. Uiteraard hebben alle OSM leden genoten van de kersenvlaai.

Aan het einde van de dag om 17:00 uur was iedereen vermoeid en blij dat de wedstrijden afgelopen waren.

Een half uur later zijn de prijzen uitgereikt aan de winnende twee teams. Hierbij is de tweede prijs uitgereikt aan OSM team 1. Ook heeft iedere deelnemer als herinnering een sleutelhanger gekregen.
Benieuwd naar meer foto’s? In dit fotoalbum zijn ze allemaal te zien.


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email   


Reageren? Zet je reactie onder dit bericht

We delen je emailadres niet met anderen.