Stalenframes.nl sponsort opbergkar

foto

05-04-24: Nieuws van de Jeugdcommissie voor jeugd.
06-04-24: 1 Reactie

Remco Been heeft via zijn bedrijf Stalenframes.nl OSM geholpen aan een opbergkar voor het Bamito-materiaal.

Met de start van Bamito zijn er ook een heleboel spelmaterialen bijgekomen. Die passen bij lange na niet in onze kast. Monique Fokker, die deze trainingen leidt, had een oproepje gedaan en Remco Been, de vader van Elisa, reageerde. Hij is eigenaar van het specialistische bedrijf Stalenframes.nl en kon daar tegen een vriendenprijs een kar op maat maken.

Op 5 april reed hij de kar de zaal in, tot grote vreugde van Monique. Die heeft de kar meteen in gebruik genomen en nu is bij haar thuis eindelijk de gang ook weer leeg. Dat Remco zijn vak verstaat, bleek uit het prachtige logo dat hij als kers op de taart op de deur van de kar heeft gemaakt. En dat allemaal in de kleur van OSM!

Bijzondere dank dus, aan Remco Been en zijn bedrijf Stalenframes.nl. En kijk ook eens op Custom Barbecue, het andere bedrijf van Remco, die kleine tot middelgrote barbecue producten produceert, zoals smokers en Santa Maria barbecues.


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email   



Reacties

Remco Been reageerde op 6 april 2024 om 23:54 met:

Bedankt voor het leuke stukje en de complimenten. We zijn blij dat we jullie een handje hebben kunnen helpen met een mooi maatwerk product voor OSM, waar jullie nog heel veel jaar plezier van kunnen hebben.


Reageren? Zet je reactie onder dit bericht

We delen je emailadres niet met anderen.