image

Verslag Beginnerstoernooi 9 november 2006

2006-11-20: Nieuws van de Redactiecommissie voor senioren recreanten.

8 fanatieke mensen, 1 doel ...

We hadden 2 banen en we hebben de acht spelers opgedeeld in twee poules. In poule 1 speelden Tony, Charlotte, Patrick en Anton. Poule 2 bestond uit Fred, Monique, Isabelle en André. Ik heb in mijn badminton jaren heel veel wedstrijden gezien maar dit was gewoonweg bijzonder. In poule 1 liep iemand steeds uit tot 19 tegen 14, maar verloor hij/zij toch nog met 19/21. Dit gebeurde niet 1 keer, nee elke wedstrijd. In poule 2 ging het steeds gelijk op maar bij de 13 liep iemand uit en pakte vervolgens de overwinning.


Na de poulewedstrijden hebben we de nummer 1 van poule 1 en 2 tegen elkaar laten spelen, de nummer 2 en 2 enz. De uiteindelijke ranglijst is geworden: André (speelde lekker), Tony (zeer sportief), Isabelle (had de smaak te pakken), Patrick (had het conditioneel zwaar maar heeft zich er door geslagen), Monique (wilde niet op de foto), Anton (kwam helaas elke keer een beetje laat op gang maar heeft verder fantastisch gespeeld), Fred (ondanks zijn kuit blessure heeft hij het wel de hele tijd volgehouden), Charlotte (won steeds net niet). Ondanks dat het voor iedereen de eerste keer was dat ze op een hele baan speelden met scheidsrechter was ik zeer te spreken over de resultaten.


John, je kunt trots op ze zijn. Ik hoop dat jullie ook allemaal de gevorderde training bij John gaan doen op de donderdag. Verder veel plezier en succes bij OSM Badminton.


Vriendelijke groet,


Rowin Niewerth, TC

Plaats je reactie onder dit bericht