image

Bowlen voor competitiespelers

2007-03-11: Nieuws van de Redactiecommissie voor senioren competitie.

25 maart 2007 gaan we bowlen met alle spelers die de comptitie mogelijk hebben gemaakt.

Het was een bijzonder moeilijk jaar voor de competitiespelers. Bij de senioren had dit allerlei oorzaken; van ‘onvoorzien terugtrekken van spelers’ tot ‘de lat licht alweer hoger’. Bij de junioren was dit het grote aantal nieuwe spelers in de competitie. Hierdoor moest menigeen zich bewijzen in een klasse die aanvankelijk te hoog was. Zij hebben zich kranig geweerd; weliswaar de een met meer succes dan de ander, maar ze staan er toch en vooral doorgaan.


De competitie zelf is zonder noemenswaardige incidenten verlopen. Dit is mede te danken aan de invallers, die steeds op het juiste moment niet geblesseerd waren. Daarnaast waren er ook OSM-ers die bij andere verenigingen competitie speelden en bij de trainingen, naast de invallers, ook als sparring partners zijn opgetreden.


Voor eenieder die het nog niet weet:


Om het competitieseizoen af te sluiten, nodigt OSM al deze mensen die aan de competitie hebben deelgenomen (dus ook invallers en andere sparringpartners) uit voor een middagje bowlen. Om de toernooien niet in de weg te zitten, is gekozen voor zondag 25 maart. Dit keer willen we niet om 10 uur beginnen, maar rond 14.30u bij de bowlingbaan in Bisonspoor afspreken. Helaas hebben we nog geen sponsor gevonden die dit helemaal wil vergoeden. Wij zijn nu helaas genoodzaakt een eigen bijdrage van €4,- te vragen.


Het programma:


Zondag 25 maart rond 14.30u verzamelen in Bison-Bowling. Eenmaal binnen, krijgt iedereen schoenen en moeten de banen verdeeld worden. Je kunt je racket thuis laten. Er zullen 6 mensen op een baan spelen, waarbij we ervan uitgaan dat de indelingen zelf terplekke gemaakt worden. Voor de kleinste deelnemers zullen één of twee bumper-banen gereserveerd worden.


Alle deelnemers krijgen 1 consumptiebon en tijdens het bowlen zijn snacks beschikbaar.


Het bowlen zal van ongeveer 15.00u tot 16.00u duren. Na het bowlen is het officiële gedeelte afgelopen.Meldt je zo snel mogelijk aan. Stuur een e-mail naar de JC en geef het geld tijdens een training aan Rowin, Rob of Arthur; het liefst gepast.

Plaats je reactie onder dit bericht