image

2007-04-16: Nieuws van de Redactiecommissie voor senioren recreanten.

OSM 1 al na 6 wedstrijden kampioen.

In poule 4 van de VJK-2007 is OSM 1, bestaande uit Gerben van den Bosch, Wouter Tengeler, Martin van Gorkom (vaste invaller voor Wouter), Janke Scharff en Linda Elsendoorn, al na 6 wedstrijden kampioen geworden!


Op maandag 23 april is het team gehuldigd in de OVVO-hal. Bij de huldiging werd stilgestaan bij de tegenslagen die het team heeft moeten incasseren: Gerben wiens jarenlange reeks van ongeslagen singlepartijen abrupt werd afgebroken; Wouter die ernstig geblesseerd raakte bij Apollo; Linda die met een keelontsteking moest spelen en Janke die kampte met een schouderblessure. Het team heeft dus veel invallers moeten inschakelen. De kwaliteit van het team blijkt uit het opmerkelijk hoge aantal driesetters dat - ondanks de tegenslagen - met winst werd afgesloten en natuurlijk het behaalde kampioenschap.


Graag hadden we vermeld dat het team voor het derde jaar op rij ongeslagen is gebleven, ware het niet dat op de allerlaatste wedstrijd (het kampioenschap en de bloemen waren al binnen) de tegenstander een drietal 4e klasse-competitiespelers had laten invallen, waardoor de laatste wedstrijd net met 3-5 verloren ging. Toch zijn de bloemen meer dan verdiend:NB: Wouter was bij de huldiging op huwelijksreis, dat ging voor.

Plaats je reactie onder dit bericht