image

2007-04-22: Nieuws van de Redactiecommissie voor jeugdcompetitie.

De clubkampioenen zijn: Lotte Bargerbos, Elano Nijkamp, Sandra van Rooijen & Erik Pelgrim.

Na drie inspannende dagen zijn de clubkampioenen van OSM Badminton van 2007 bekend:


Bij de jeugd: Lotte Bargerbos en Elano Nijkamp. De uitslag van de jeugd staat op toernooi.nl


Bij de senioren: Sandra van Rooijen en Erik Pelgrim. De uitslag van de senioren vindt u ook op toernooi.nl.


Rowin Niewerth (TC): Ik heb genoten van de spannende wedstrijden in de voorrondes. Heel veel driesetters en verlengingen en het belangrijkste waren de tevreden gezichten. Door een mooi strak schema lagen we 15 tot 30 minuten voor op schema en konden we zelfs al op de eerste speeldag een aantal wedstrijden die in de week erna gepland stonden, spelen.
Helaas kon ik zelf niet op de finaledag aanwezig zijn, maar door de fantastische foto’s van Jan Nijkamp heb ik een goede indruk gekregen van de sfeer op die dag.
Ik wil alle deelnemers bedanken voor hun inzet en enthousiasme, en hoop hen volgend jaar weer te treffen op de clubkampioenschappen. Alle winnaars gefeliciteerd met jullie prijs: besteed het goed!
Ik wil de JC en in het bijzonder Pim de Graaf, bedanken voor de organisatie: ... BEDANKT!


De eerste foto’s van de clubkampioenschappen kunt u bekijken/bestellen via www.staaterop.nl, met dank aan Jan Nijkamp. Hij tekent ook voor deze prachtige plaat:


winnaars 2007


Uw eigen foto's kunt u opsturen naar de redactie. Gebruik het email-adres dat u in de commissieledenlijst bovenin de emailnieuwsbrief vindt, of stuur eerst een verzoek voor het emailadres via de contactpagina.

Plaats je reactie onder dit bericht